dimecres, 11 de maig del 2016

SOM ESPORTISTES


El passat 6 de Maig es van celebrar els StQlímpics, on van participar els nostres esportistes en diferents competicions: atletisme, llançament de vòrtex i carrera amb obstacles. El resultats van ser molt engrescadors!

Tothom va gaudir moltíssim, i a la classificació general, tots els esportistes del centre ocupacional del Taller Jeroni de Moragas van rebre la copa de plata. A les classificacions individuals: El Xavier López va rebre una copa de plata i en Pol Beteta una de bonze, a les carreres de tanques i llisos, respectivament.

Al començament vam tenir una jornada de pluja i fins i tot els stQlímpics van estar a punt de ajornar-se per la setmana següent, tanmateix, les ganes dels atletes, del públic i de les organitzacions de tirar endavant aquest anhelat dia van guanyar a la pluja; i és així que els atletes van gaudir molt!!!




Perquè els atletes puguin competir als stQlímpics s’entrenen amb consciència i molta dedicació  a les diferents activitats esportives del Centre Ocupacional, on fem esports relacionats amb els aspectes biològics de les persones. Són esports en equip com basquet, hoquei,  multiesports futbol i petanca que es realitzen amb els nostres entrenadors Edu, Ruben i Juan Carlos (del Club Muntanyenc).

També fem natació/aquagym a la nostra piscina i a st. Cugat. No parem de moure’ns, realitzem trekking amb grups adaptats, i gimnàstica adaptada per la gent gran, psicomotricitat global, relaxació i ioga dins la nostra sala de psicomotricitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada